Om Parlock

I PARLOCK SÆTTES KUNDEN I CENTRUM.

Hos os er høj fleksibilitet og kundetilpasning nøgleord.
Vi arbejder således altid på at være forkant med nye komplementære produkter og intern udvikling, som tilgodeser vore kunder.

   

Vi bevæger os i høj grad fra at være ”kun” leverandør til også at blive en del af kundens udviklings- og konstruktionsteam, samtidig med at Parlocks bevisthed om at kombinationen af kvalitet, service, leveringssikkerhed og pris altid er faktorer, som vi og vore kunder anser for det væsentligste i et samhandelsforhold.

  

Vor målsætning er således at optimere på disse nøgleområder langt ind i fremtiden og næste generation.

 

Salgs- og leveringsbetingelser

Siden grundlæggelsen i 1970 har Parlock A-S drevet ingeniør- og handelsvirksomhed med en stadig stigende udvikling. Således råder vi nu over ca. 2000 m² kontor/produktion og lager i Greve samt salgskontor i Horsens.

      

Her udover har vi ca. 15 dygtige og velmotiverede medarbejdere parate til at betjene vore kunder.

Vore forretningsområder, med transmissions- og ventilationskomponenter samt komponenter for proces- og autogasudsug, er i tidens løb udvidet til også at omfatte perifiriudstyr – såsom elektromekanisk og elektronisk overvågnings- og reguleringsudstyr. Det sidste nye skud på stammen er vort store udvalg indenfor komponenter til varmegenvinding.

   

Alle vore betydende udenlandske samhandelspartnere er certificerede efter ISO 9001 eller ISO 9002. I Parlock arbejder vi efter ISO 9002, men har fravalgt egentlig certificering.

Bliv specialist på 4 timer Kursus i brandtekniske foranstaltninger ved ventilationsanlæg
Få mere info om bl.a. Parlocks nye Brand- og røgspjældssikring: Par Fire, ny MaskinTeknik brochure, laboratorie løsninger, nyt oliefrit gear fra Varvel og andre spændende ting.
NYT katalog. En introduktion til Parlock's univers af MaskinTeknik.
Til forside >>

Åbent hus: 

 

 
Sitemap
Se alle nyheder
Print
Nyhedsmagasin

Find os på Sjælland

PARLOCK A-S

Nimbusvej 5, DK-2670 Greve

Kontakt os på sjælland

Tlf.: +45 43 90 61 00
 

Mail: info@parlock.dk

Find os i Jylland

Salgskontor Horsens
Tlf.: +45 75 65 42 88
Mail: gml@parlock.dk